Yaşamını doğal varlıkları korumaya adayan ve bu konuda örnek bir mücadele sergileyen TEMA Vakfı’nın Kurucu Onursal Başkanlarından Hayrettin Karaca anısına Yalova’da hatıra ormanı oluşturuluyor. Orman Genel Müdürlüğü ve TEMA Vakfı iş birliğiyle hayata geçirilecek Hayrettin Karaca Hatıra Ormanı için fidan bağışı kabulü başladı. TEMA Vakfı Yalova İl Temsilcisi Arzu Demir, Hayrettin Karaca’nın adının yaşatılacağı bir hatıra ormanı oluşturmayı çok istediklerini belirterek, "Toprak Dedemiz anısına oluşturulacak hatıra ormanı için çalışmalarımız dört yıldır devam ediyor. Bugün, ne mutlu ki Yalova Orman İşletme Müdürlüğü ve TEMA Vakfı ortak çalışmasıyla Yalova Kirazlı ağaçlandırma sahasında Hayrettin Karaca Hatıra Ormanı oluşturulacak. Hepimizi heyecanlandıran bu hatıra ormanı için ilk fidan bağışlarının kabulü başladı. Doğa sevgisi gençlik yıllarında başlayan ve yol arkadaşı Yaprak Dedemiz Ali Nihat Gökyiğit ile "bir sevda" olarak nitelendirdikleri doğa çalışmalarıyla gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmayı amaçlayan Toprak Dedemiz Hayrettin Karaca anısına oluşturulacak hatıra ormanına başta Yalovalılar olmak üzere herkese bağışlar için hesap numarasını aşağıda belirtiyoruz.

Hayrettin Karaca Hatıra Ormanı Fidan Bağışı

Hatıra ormanına katkı sağlamak isteyenler, bir ay boyunca aşağıda belirtilen TEMA Vakfı hesap numarasına bağışta bulunabilirler:

Türkiye İş Bankası

Alıcı: TEMA Vakfı

Eğitim-İş Yalova; Sağlıklı Eğitim ve Güvenli Okullar İstiyoruz! Eğitim-İş Yalova; Sağlıklı Eğitim ve Güvenli Okullar İstiyoruz!

IBAN: TR79 0006 4000 0011 0350 8623 31

Açıklama: Ad-Soyad, Hayrettin Karaca Ormanı Fidan Bağış

Kaynak: Haber Merkezi