Ağustos ayının başlamasıyla birlikte günlerini etkinliklerle değerlendirmek isteyen Yalovalılar ve turistler Yalova’da gerçekleştirilecek olan etkinliklerle ilgili arayışlara başladılar.

Yalova’ya Ağustos ayında hangi ünlüler gelecek? Hangi konserler olacak? Hangi tiyatro oyunları sergilenecek? Çocuk tiyatrosu olacak mı? Bu sorularınızın cevabına bu haberimizden ulaşabilirsiniz.

Ağustos Ayında Yalova’daki Konserler

Ağustos ayında Yalova birçok ünlü isme sahnelerini açacak. Yalova’da sahne alacak olan isimlerden Murda 10 Ağustos Cumartesi günü, Kerimcan Durmaz 11 Ağustos Pazar günü, Lvbel C5 17 Ağustos Cumartesi günü, Serdar Ortaç 24 Ağustos Cumartesi günü, Hande Ünsal 25 Ağustos Pazar günü ve Uzi 31 Ağustos Cumartesi günü Mawish Beach & Disco’da sahne alacaklar.

Ayrıca Sancak 16 Ağustos Cuma günü Arkadaş Beach Clup’te izleyenleri ile buluşacak.

Yalova Tiyatro Konser Gece Eğlence Çocuk Çınarcık Mawish (2)

Yalova'nın Tek Mavi Bayraklı Cenneti Yalova'nın Tek Mavi Bayraklı Cenneti

Ağustos Ayında Yalova’daki Tiyatrolar

Ağustos ayı içerisinde Halk Eğitim Merkezi ve Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde üç tane tiyatro oyunu izleyicilerle buluşacak.

Yalova Halk Eğitim Merkezi’nde 25 Ağustos Pazar günü saat 15:00 ve 17:00 seansları ile Müzikli Danslı Pinokyo Çocuk Tiyatrosu genç izleyicilerin karşısına çıkacak.

“Bir Delinin Hatıra Defteri” RDKM’de “Bir Delinin Hatıra Defteri” RDKM’de

Aynı gün saat 20:00’de Yılmaz Erdoğan tarafından kaleme alınan ve Cengiz Sezgin tarafından yönetilen “Haybeden Gerçek Üstü Aşk” tiyatro oyunu izleyicisi ile buluşacak. Yılmaz Erdoğan’ın “Haybeden Gerçeküstü Konuşmalar” adlı kitaptan uyarlanan iki kişilik oyun, kadın erkek ilişkisinin başlangıcından bittiği yere kadar olan sürecini konu alıyor.

Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde İrfan Kangı tarafından kaleme alınan “Seviyorsan Git Ayrıl Bence” tiyatro oyunu 28 Ağustos Çarşamba Günü saat 20:30’da perdelerini açacak.

Seviyorsan Git Ayrıl Bence oyununda izleyenler, "Boşanmak üzere olan bir çiftin son buluşmasında neler yaşanabilir? Ya bu son buluşulan yer aslında ilk buluşulan yer ise? Geçmişi masaya yatırmayı düşünen Ayhan ve Özlem çifti Krizantem çay bahçesinin masasını seçince ortaya eğlenceli bir sonuç çıkar mı?” sorularının yanıtlarını bulacaklar.

Yalova Tiyatro Konser Gece Eğlence Çocuk Çınarcık Mawish (3)

Muhabir: Rümeysa Şahin