GÜNDEM

Yalova Valiliği’ndeki Birimler Taşındı!

Yalova Valiliği Hizmet Binası’nda bulunan birimlerin büyük bir kısmının yeni yerlerine taşındığı ortaya çıktı.

Yalova Valiliği Hizmet Binası’nın yıkılıp, içerisindeki birimlerin yeni yerlerine taşınacağına ilişkin olarak söylentiler zaman zamanda olsa Yalova gündemine geliyordu. Bu konuyla ilgili yeni bir gelişme meydana geldi. Yalova Valiliği Hizmet Binası’nda bulunan Yalova Valiliği Makamı ve Özel Kalem Müdürlüğü hariç ilgili tüm birimlerin taşınma süreci geçtiğimiz hafta itibariyle başlamıştı. Taşınma sürecini tamamlayan Valilik içerisindeki tüm birimler, 14 Ekim Pazartesi günü itibariyle mesailerine yeni yerlerinde başladı.

Yalova Valiliği Makamı ve Özel Kalem Müdürlüğü hariç, Valilik Hizmet Binası’ndaki Yalova Vali Yardımcılarının makamları dahil olmak üzere tüm birimlerin, Şehit Ömer Faydalı Caddesi’nde bulunan ve geçmişte Yalova İl Emniyet Ek Hizmet Binası olarak kullanılan yerde hizmet vermeye başladığı öğrenildi. Yalova Valilik Makamı ve Özel Kalem Müdürlüğü’nün ise 29 Ekim Salı günü gerçekleştirilecek Cumhuriyetin ilanın 102. Yıldönümü kutlamaları sonrası diğer birimlerin olduğu bölgeye taşınma işleminin gerçekleşeceği edinilen bilgilerin arasında.

Valilik Hizmet Binası’nın tamamen boşaltılmasının ardından sonra ise yıkım işlemi gerçekleştirilecek ve Yalova Valiliği’nin modern görümüne sahip ve ihtiyaçları karşılayan yeni hizmet binasının yapım çalışmaları start alacak.