Altınova’da Çevre Düzenlemeleri Yapılıyor Altınova’da Çevre Düzenlemeleri Yapılıyor

Subaşı Beldesi Futbol Sahasında başlayıp, kivi bahçelerinin arasından Hersek Lagünü’ne uzanan, doğayla iç içe olan parkurda mücadele eden 7’den 77’ye yaklaşık 800 sporcu kıyasıya mücadele etti.

Her yaş grubundan sporcunun 5 ve 10 kilometre olmak üzere iki farklı kategoride yarıştığı kivi koşusunda parkurun güzelliği övgü aldı. 30’a yakın farklı kategoride ödülün verildiği yarışma sonunda dereceye giren atletler kürsüye davet edilerek ödüllerini aldılar.

Yalova Subasi Kivi Festival Kosu Yaris Para Odul (2)Toplamda 100.000 TL değerinde para ve kupa ödüllerinin yanı sıra çekilişle Termal ve Çınarcık ilçelerinde otellerde konaklama hediye edilen sporcular organizasyondan dolayı Subaşı Belediyesi, Yalova Kivi Birliği’ne ve Kivi Festivali Komitesi’ne teşekkür ettiler.

Yalova Kivi Koşusu Koordinatörü Orhan Güner, “Yalova’mıza, Subaşı’mıza katma değer yaratacak çeşitli etkinliklerle ulusal ve uluslararası platformlarda tanıtmaya devam ediyoruz. Bu yıl 5.’sünü gerçekleştirdiğimiz Yalova Kivi Koşusu’nda katılım çok yüksekti. Bu katılım bizi gururlandırıyor. Her yıl daha iyisini yapmak motivasyon sağlamış oluyoruz. Kivi için var gücümüzle ç Yalova’nın coğrafi işareti alan kivinin ve bölgenin tanıtımına katkı katkı sağlayacak tüm organizasyonların içinde yer alamaya devam edeceğiz. Kivi Koşusu’na sponsor olarak destek tüm kurum ve kuruluşlara minnettarım.” dedi.

Yalova Subasi Kivi Festival Kosu Yaris Para Odul (7)Yalova Subasi Kivi Festival Kosu Yaris Para Odul (5)Yalova Subasi Kivi Festival Kosu Yaris Para Odul (6)Yalova Subasi Kivi Festival Kosu Yaris Para Odul (3)Yalova Subasi Kivi Festival Kosu Yaris Para Odul (4)

Kaynak: Haber Merkezi