KÜLTÜR

Yalova Sinemalarında Bu Hafta Ne Var?

27 Eylül Cuma günü itibariyle yeni vizyona giren filmleriyle güncellenen Yalova’daki sinema salonları, vatandaşları eşsiz bir deneyime davet ediyor.

Yalovalılar, ilimizde bulunan sinema salonları aracılığıyla eleştiri konusu olan kültürel faaliyetlerin eksikliğini bir nebzede olsa kapatarak keyifli anlar yaşıyor. Özdilek Alışveriş Merkezi ve Star Alışveriş Merkezi içerisinde bulunan sinema salonlarına giden vatandaşlar, her haftanın Cuma günü güncellenen programını görerek vizyondaki filmleri tercih ediyor. Sinemalardaki programlar 27 Eylül Cuma günü itibariyle tekrar yenilendi.

Joker Sürprizi!

2000’li yıllarda yaptığı komedi filmleriyle öne çıkan, üç filmlik “Hangover” serisi ile rüştünü ispat eden yönetmen ve senarist Todd Philips, başrolünü ünlü oyuncu Joaquin Phoenix’in oynadığı çizgi roman uyarlaması filmi “Joker”i çekmiş ve 2019 yılında vizyona girmişti. Film vizyona girdikten sonra büyük ilgi görmüş ve 92. Oscar Akademi Ödülleri’nde toplam 11 dalda aday olduktan sonra 2 Oscar ödülü kazanma başarısı göstermişti. Yaklaşık 70 milyon dolarlık bütçesi ile toplam 1 Milyar 74 Milyon Dolarlık bir hasılat etme başarısını gösteren filmin ikincisinin olup olmayacağı merak konusuydu.

Gelen istekler ve gişe hasılatı başarısı üzerine geçtiğimiz yıl ikinci filmi çekilme kararı alınan Joker’in kadrosuna ünlü müzisyen Lady Gaga da katıldı ve Joaquin Phoenix ile birlikte başrolü paylaştı. Müzikal öğelerin yer alacağı film, 4 Ekim Cuma günü “Joker: İkili Delilik” adıyla Yalova’daki sinemalarda vizyona girecek.

Önümüzdeki hafta vizyona girecek ve merakla beklenen Joker: İkili Delilik filmi öncesi sürpriz bir gelişme yaşandı. Serinin ilk filmi olan Joker filmi, 27 Eylül Cuma günü Yalova Star AVM Sinemalarında ve Özdilek AVM Sinemalarında vizyona girdi. Yalovalılar önümüzdeki hafta vizyona girecek yeni film öncesi hafızalarını tazelemek adına Joker’in ilk filmine gitme şansını elde edecek.

Yalova Sinemalarında Haftanın Programı;

Yalova Star Alışveriş Merkezi Cinemapink:

Tersyüz 2

Kuzugiller ve Uçuş Hayali

Joker

Kare Takımı: Gizemli Ada

Transformers: Başlangıç

Meşru Gayrimeşru

Dedemin Gözyaşları

Yalova Özdilek Alışveriş Merkezi Cinetime:

Deadpool And Wolverine

Tersyüz 2

Joker

Megapolis

Transformers: Başlangıç

Küçük Kahramanlar: Deniz Atı ve Maceraları

Kuzugiller ve Uçuş Hayali

Şirinler 3: Kayıp Köy

Harika Kanatlar: Dünya Turu

Çılgın Hırsız 4

Otel Transilvanya 3: Yaz Tatili

Büyücü

Angry Birds 2