Yalova'da Engellilerin Tekerlekli Sandalyeyle Tehlikeli Yolculuğu İsyan Ettirdi Yalova'da Engellilerin Tekerlekli Sandalyeyle Tehlikeli Yolculuğu İsyan Ettirdi

Düzenli olarak toplanan çöplerin toplanmasının yetersiz olduğu, Yalova’nın birçok yerinde yetersiz kaldığı kötü görüntüler gözlerden kaçmıyor. Çöp yığınları gün içinde sıcak hava ile birleşince hem haşere üremesine hem de kötü kokuya neden oluyor. Yalova Merkezde sahil boyunca yürüyüş yapmak istediğinizde midenizi bulandıran kötü kokularla karşılaşmanız kaçınılmaz. Belediyelerin sosyal medya hesaplarından paylaştıkları içeriklerle, gerçekler ve vatandaşın dile getirdiği sorunlarla çok fazla örtüşmüyor.

Dere ıslahının yetersiz olması, sahil temizliğinin yeterince olmaması, çöplerin vakitlice toplanmaması Yalova’nın durumunun gittikçe kötüleştiğini gösteriyor. Kötü koku ve denizin kirli olması Yalova için büyük sorun olmaya devam ediyor. Bir vatandaşın kamerasına yansıyan görüntüde iddia ettiği lağımın denize boşalması durumu da kameralara böyle yansıdı. Yerel seçimlerden sonra kadroların oluşmasını bekleyen vatandaş, sıcaklarında etkisiyle kötü kokuya maruz kalmaktan kaçamıyor.

Muhabir: Duygu Saral