SPOR

Yalova Gençlik Spor Kulübü Türkiye Birincisi Oldu

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye Kupası’nda Yalova Gençlik ve Spor Kulübü U17 Kadınlar kategorisinde birinci olmayı başardı. Federasyonu’nun 2024 yılı takviminde yer alan Türkiye Kupası 5.Etap PYY Isparta’da tamamlandı. Yarışlarda 400 sporcu dereceye girebilmek için pedal çevirdi.

Yalova Gençlik Spor Kulübü’nden Zeynep Bayram ilk günü U17 kızlar kategorisinde birinci, Elif Keklik ise üçüncü olarak tamamladı. ikinci gün gerçekleştirilen zaman karşı yarışmada ise Zeynep Bayram ve Elif Keklik ilk günkü derecelerini tekrar etmeyi başardı. İkinci gün ayrıca Duru Koçak U15 kızlar kategorisinde üçüncü oldu.

Genel klasmanda U17 kızlar kategorisinde Zeynep Bayram Türkiye şampiyonu oldu. U15 kızlar kategorisinde genel klasmanda Türkiye ikinciliğini kazandı.

Türkiye Etaplı Yol Bisiklet Yarışları'nda Yalova Gençlik Spor Kulübü birinciliğin sahibi oldu. Yarış sonunda derece elde eden sporcuların madalyalarını Isparta Valisi Aydın Barış, Federasyonumuz Yönetim Kurulu Üyelerinden Halil Cem Öztürk ve Zafer Baş ile Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Büyükçulcu, Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Çağrı Kaya ve Spor Faaliyetleri Şube Müdürü İsmail Toğar takdim etti.