Yalova Belediyesi’nden Dere Mahallesi’nde Alt Yapı Çalışması Yalova Belediyesi’nden Dere Mahallesi’nde Alt Yapı Çalışması

Bu kapsamda, zamanla yıpranan gömme çöp konteynerleri, dış mekân çöp kovaları ve trafolar belediye ekipleri tarafından titizlikle boyanarak yenileniyor. Ayrıca, kent sakinlerinin sıklıkla kullandığı banklar da elden geçirilerek bakımları yapılıyor.

Yalova Belediyesi Park ve Bahçeler Birimi, şehrin zamana yenik düşen kent mobilyalarını yenileyerek kent estetiğine uygun hale getiriyor. Çalışmalar sayesinde şehir daha temiz, düzenli ve estetik bir görünüme kavuşurken, vatandaşların kamusal alanları daha rahat ve keyifli bir şekilde kullanması amaçlanıyor.

Yalova Belediyesi yetkilileri, bu tür çalışmaların şehir genelinde yaygınlaştırılacağını ve Yalova'nın daha yaşanabilir, temiz ve modern bir şehir haline gelmesi için çalışmaların süreceğini ifade etti. Sürdürülen çalışmalar hem Yalovalılar hem de ziyaretçiler tarafından takdirle karşılandı.

Yalova Belediyesi Bakim Onarim Estetik (3)Yalova Belediyesi Bakim Onarim Estetik (5)Yalova Belediyesi Bakim Onarim Estetik (1)Yalova Belediyesi Bakim Onarim Estetik (2)

Kaynak: Haber Merkezi