KÜLTÜR

Yalova Belediyesi’nden Çocuklara Ücretsiz Sanat Eğitimi!

Yalova Belediyesi, çocuklar ve gençler için 2024-2025 dönemi ücretsiz sanat eğitimlerini başlatıyor. Sanatı teşvik etmek ve genç yetenekleri desteklemek amacıyla verilecek eğitimler için kayıtlar 27 Eylül 2024 tarihine kadar yapılabilecek.

Yalova Belediyesi, sanatı teşvik etmeye ve genç yetenekleri desteklemeye devam ediyor. Bu kapsamda Yalova Belediyesi Çocuk Tiyatrosu’nda çocuklara ve genç yeteneklere ücretsiz olarak drama, tiyatro, bağlama, gitar, perküsyon ve çocuk korosu eğitimleri verilecek.

Gürel, “Yeteneklerini Keşfetmelerine Olanak Sağlıyoruz”

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, eğitim programları hakkında açıklamada bulunarak verilecek sanat eğitimleri ile gençlerin potansiyellerini ortaya çıkarmaya katkı sunacaklarını söyledi. Gürel, “Sanat, çocuklarımızın ve gençlerimizin duygusal ve yaratıcı gelişimini destekleyen önemli bir araçtır. Bu yıl, farklı yaş gruplarındaki gençlerimize yönelik sunduğumuz ücretsiz sanat eğitimleri ile onların yeteneklerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine olanak sağlamayı amaçlıyoruz. Sanatı teşvik eden bu programlara tüm çocuklarımızı ve gençlerimizi davet ediyoruz” dedi.

KAYIT TARİHLERİ: 16-27 EYLÜL

Başvuruların Yalova Belediyesi Çocuk Tiyatrosu’na yapılacağı bildirildi. Eğitimler aşağıdaki alanlarda ve yaş gruplarında sunulacak:

-Drama Eğitimi (7-11 Yaş)

-Tiyatro Eğitimi (12-15 Yaş)

-Bağlama Eğitimi (7-17 Yaş)

-Gitar Eğitimi (7-17 Yaş)

-Perküsyon Eğitimi (7-17 Yaş)

-Çocuk Korosu (7-17 Yaş)

Detaylı bilgi ve kayıt için iletişim numarası: 0226 813 50 90


Yalova Belediyesi olarak, sanatı gençlerimize ulaştırmak ve onların bu alandaki yeteneklerini geliştirmek için çeşitli fırsatlar sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Kayıt tarihlerini kaçırmamanızı ve bu fırsatları değerlendirmenizi tavsiye ediyoruz.