Konferansta, İtfaiyecilik Mesleğine giriş ve meslek etiği konuları ele alındı. İtfaiye ekipleri, öğrencilerle mesleğin gereklilikleri, sorumlulukları ve itfaiyecilik kariyerinin sunduğu fırsatlar hakkında bilgi paylaştı. Ayrıca, meslek etiği üzerine yapılan sunumlar, öğrencilerin mesleki bilincini artırmayı ve iş hayatında karşılaşabilecekleri zorluklarla başa çıkma becerilerini geliştirmeyi amaçladı.

Yalova GSL’de Ekim Ayı Ek Yetenek Sınavı Başvuruları Başladı Yalova GSL’de Ekim Ayı Ek Yetenek Sınavı Başvuruları Başladı

Yalova Belediye Itfaiye Personel Universite Meslek Yuksekokul Kariyer Gun Konferans (2)Yalova Üniversitesi İtfaiyecilik Meslek Yüksekokulu öğretim üyeleri ve öğrencilerin yoğun katılım gösterdiği etkinlik, karşılıklı soru-cevap bölümüyle sona erdi. Öğrencilerin, mesleki bilgi ve deneyimlerini artıran bu tür etkinliklerin önemine vurgu yapıldı. Yalova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, geleceğin itfaiyecilerine bu tür eğitim ve bilgilendirme faaliyetleriyle destek vermeye devam edeceğini belirtti.

Yalova Belediye Itfaiye Personel Universite Meslek Yuksekokul Kariyer Gun Konferans (3)

Kaynak: Haber Merkezi