Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’in seçim vaatlerinden olan ve Haziran ayında hizmete açılan Yalova Belediyesi İstihdam Ofisi, uygun iş fırsatlarını ve nitelikli iş gücünü bir araya getiriyor. Ofis, iş arayan vatandaşlara; kariyer danışmanlığı ve özgeçmiş hazırlığı gibi çeşitli destekler sunarken, işverenlere de yetenekli adaylarla buluşma fırsatı sağlıyor. Ofis, bugüne kadar kısa süre içerisinde yüzlerce iş arayanın işverenle buluşmasını sağladı.

Başkan Gürel Kandil Simidi Dağıttı! Başkan Gürel Kandil Simidi Dağıttı!

Yalova Belediye Istihdam Ofis Is Vatandas (4)GÜREL, “AMACIMIZ İŞ PİYASASINDA DAHA ETKİLİ VE VERİMLİ BİR KÖPRÜ OLUŞTURMAK”

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, İstihdam Ofisi’nin iş arayan vatandaşların iş bulma süreçlerini hızlandırdığı için sürekli olarak güncel iş ilanları fırsatları sunduğunu söyledi. İşverenler ile işçileri de burada buluşturduklarını söyleyen Başkan Gürel, “İstihdam Ofisi, iş arayan vatandaşlarımıza ve işverenlerimize büyük bir destek sunmak üzere kuruldu. Amacımız, iş gücü piyasasında daha verimli ve etkili bir köprü oluşturmak. İstihdam Ofisi aracılığıyla iş arayanlar, profesyonel danışmanlık ve destek alırken, işverenler de ihtiyaç duydukları nitelikli çalışanlara daha kolay ulaşabiliyor. Bu hizmetin şehrimize büyük katkılar sağlayacağına inanıyorum. Bugüne kadar ofisimize gelen 300 başvurudan, 189 başvuru sahibini işverenlerimizle buluşturduk. Görüşmeleri devam başvuru sahiplerinden iş başı yapacak hemşehrilerimiz var. Tüm süreci Yalova Belediyesi olarak takip ediyoruz. İş arayışı olan Yalovalı hemşehrilerimizi ofisimize mutlaka bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yalova Belediyesi, İstihdam Ofisi ile hem bireylerin hem de işletmelerin ihtiyaçlarına çözüm üretmeyi ve ekonomik kalkınmayı desteklemeyi sürdürecek. Ofis, hem bireyler hem de işletmeler için büyük fırsat olarak değerlendiriliyor.

Yalova Belediye Istihdam Ofis Is Vatandas (2)Yalova Belediye Istihdam Ofis Is Vatandas (3)

Kaynak: Haber Bülten