Engelsiz Kafe'nin bünyesinde hizmet veren Çölyak Mutfağı, çölyak hastalığı veya gluten hassasiyeti bulunan bireyler için günlük olarak çeşitli glutensiz ürünler sunuyor.

GLUTENSİZ MANTIMIZDAN YEDİNİZ Mİ?

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’in talimatlarıyla Mayıs ayında Engelsiz Kafe’de hizmete açılan Çölyak Mutfağı, sağlıklı yaşam tarzını benimseyenler için kısa sürede ideal bir adres haline geldi. Çölyak Aileleri ve gluten hassasiyeti bulunan bireyler için özel olarak tasarlanmış bu mutfakta, glütensiz ürünler güvenilir ve hijyenik bir ortamda hazırlanıyor. Engelsiz Kafe’deki Çölyak Mutfağı, hem sağlık hem de lezzet açısından yüksek standartlarda hizmet veriyor.

Yalova Belediye Colyak Mutfak Glutensiz Yemek Hizmet (4)

GLUTENSİZ MANTI İLGİ ÇEKİYOR

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’ın Kelime-i Şehadet’i Yanlış Okuduğu İddiasına Yalanlama Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’ın Kelime-i Şehadet’i Yanlış Okuduğu İddiasına Yalanlama

Çölyak Mutfağı’nda, taze ve sağlıklı glutensiz ekmeklerin yanı sıra, glutensiz mantı ve glutensiz poğaça gibi lezzetli seçenekler de yer alıyor. Her gün özenle hazırlanan bu ürünler, hem glutensiz beslenme gereksinimlerini karşılıyor hem de damak tadına hitap ediyor.

Yalova Belediye Colyak Mutfak Glutensiz Yemek Hizmet (2)

GÜREL, “SAĞLIKLI YAŞAM ODAKLI ÇALIŞMALARIMIZIN ÖNEMLİ ÖRNEĞİ”

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Çölyak Mutfağı’nın Yalova’nın toplumsal duyarlılığının ve sağlıklı yaşam odaklı çalışmalarının önemli bir örneği olarak öne çıktığını söyledi. Başkan Gürel, “Çölyak Mutfağı ile glutensiz gıda ihtiyacı duyan vatandaşlarımıza hem lezzetli hem de sağlıklı alternatifler sunuyoruz. Günlük olarak taze glutensiz ekmekler, mantılar ve poğaçalarla hizmet veren mutfağımız, sağlıklı yaşamı desteklemek ve toplumsal ihtiyaçlara duyarlılığı göstermek adına önemli bir adımdı. Sağlıklı beslenme alışkanlıklarını teşvik etmek ve herkes için daha iyi bir yaşam kalitesi sağlamak en büyük hedefimiz. Ayrıca Çölyak Mutfağımız, sağlıklı yaşam odaklı çalışmalarımızın önemli bir örneği” dedi.

Yalova Belediye Colyak Mutfak Glutensiz Yemek Hizmet (3)

Kaynak: Haber Bülten