Sezonun Balık Trendleri

Balık pazarı esnafı, bu sezon için umutlu. Palamudun bu yıl bol miktarda bulunacağını belirten esnaf, geçen yıl palamudun nadir olduğunu, ancak bu yıl tüketicilere bolca sunulacağını vurguladı. Ayrıca, Ekim ayında çinekop mevsiminin başlayacağını ve çinekopun da bu yıl bol olacağını ifade etti. Şu anda en yüksek fiyatlı balık hamsi olarak öne çıkıyor. Fiyatların ilerleyen günlerde ise düşmesi bekleniyor.

Balık Fiyatları

Esnaf, balık fiyatları hakkında şu bilgileri verdi:

- Palamut: 100 lira/tane

- Sardalya: 100 lira/kilo

- İstavrit: 150 lira/kilo

- Mezgit: 150 lira/kilo

- Hamsi: 200 lira/kilo

Kaldırım Muhabirleri; Yalovalılar Minibüs Hizmetinden Memnun Mu? Kaldırım Muhabirleri; Yalovalılar Minibüs Hizmetinden Memnun Mu?

Sorunlarını dile getiren esnaf, mevcut Pazar yerinin yetersiz olduğunu ve yetkililerden daha büyük ve temiz bir alan talep ettiklerini belirtti. Yeni bir Pazar yerinin, hem temizliği hem de pişirme olanakları açısından daha iyi olacağını ifade eden esnaf,  “Daha büyük, güzel ve temiz bir yer istiyoruz. Böyle bir yerin olması bizim için daha iyi olacak. Balıklarımızı pişirmemiz için bir alanımız olursa müşterilerimize daha iyi hizmet sağlamış olacağız. Yalova’ya yakışan bir yer değil burası, küçük bir dükkan” diye konuştular.,

Muhabir: Göktuğ Doğukan Yüksel - Rümeysa Şahin - Sezgin Altınel