Altınova’da 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı’nın Açılışı Yapıldı Altınova’da 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı’nın Açılışı Yapıldı

Yalova 1. Aronya ve Tıbbi Aromatik Bitkiler festivali, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında gerçekleşti. Düzenlenen festivale Altınova Belediyesi’nin açtığı stand damga vurdu. Yalova Aronya ve Tıbbi Aromatik Bitkiler festivalinde Altınova Belediyesi ve Altınbelde Kadın Girişimi Kooperatifi yer aldı.

Özellikle kadın girişimcileri her zaman destekleyeceklerini, Aronya ve Tıbbi Aromatik Bitkiler festivalinde de yer almaktan mutlu olduklarını belirten Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca,” Yalova Valiliği ve Valimiz Dr. Hülya Kaya’nın öncülüğünde Aronya ve Tıbbi Aromatik Bitkiler festivalinde Altınova Belediyesi ve Altınbelde Kadın Girişimi Kooperatifi olarak yerimizi aldık. Bizler Altınova Belediyesi olarak özellikle de kadın girişimcilerimizin her zaman yanında olacağız. Altınova’mız ile ilgili yöresel lezzetlerin yer aldığı, Hersek Lagününde üretilen ürünlerin yer aldığı standımıza herkesi bekliyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi