Yalova Emniyet Müdürlüğü Şampiyon Oldu Yalova Emniyet Müdürlüğü Şampiyon Oldu

Yalova Group sponsorluğunda bu yıl 8.’si  organize edilen futbol şenliği devam ediyor. 3 grupta toplam 11 takımın mücadele ettiği turnuvada 4 takım adını üst tura yazdırmayı başardı. A Grubu’nda Yaşa FK ile Çınarcıkspor Master, B Grubu’nda da City77 ile Akköyspor Master takımları ikinci tur gruplarına kaldılar.

“Yaşa FK Namağlup Lider”

A Grubunun son haftasında Yaşa FK Master rakibi Çınarcık Master takımını Amatör Saha-2’de üstün bir oyunla 4-0 mağlup edip adını 9 puanla liderlik koltuğunda üst tura yazdırdı. Mağlup olmasına karşın Sarı Siyahlı ekip ise 6 puanla ikinci sırayı ikinci tura yükseldi.

“Üçlü Averaj Devrede”

B Grubunun üçüncü haftasında City77 Master rakibi Akköyspor’u Amatör Saha-1’de oynanan maçta 3-0 devirdi. Amatör Saha-2’de ise Çağlarspor Master ile Sancakspor Master kozlarını paylaştı. Turan Çağlar’ın ekibi rakibini 4-2 mağlup etti. Euro2024’e benzer bir olay edilen Yürüyen Köşk Veteranlar Futbol Turnuvası’nda da yaşandı. Üçlü averaj devreye girerken City77 Master ile Akköyspor ilk iki sırayı alıp üst tura yükselirken, Çağlarspor ise averaj kurbanı olarak organizasyona veda etti.

“C Grubunda üç aday var”

C Grubu’nda ilk iki sırayı alıp üst tura yükselecek iki takım, üçüncü ve son hafta karşılaşmalarıyla belli olacak. Bu grupta ilk iki için Kaytazdere Master, Ehlikeyf Master, Bir Etkinlik ve Gazze takımları yarışıyor. Amatör Saha-1 ve Amatör Saha-2’de oynanacak karşılaşmalar ise nefes kesecek.

“Üst tur Pazartesi başlıyor”

8. Yürüyen Köşk Veteranlar Futbol Turnuvası’nda ikinci tur maçları önümüzdeki hafta içi oynanacak. Üç gruptan ikişer takımdan oluşacak toplam 6 ekip, üçerli iki gruba ayrılacak. 8, 10 ve 12 Temmuz’da yapılacak müsabakalar sonrası birinci sıradaki takımlar, final karşılaşmasında kozlarını paylaşacak. İkinci sıradaki ekipler de üçüncülük-dördüncülük maçında karşılaşacak.

Yalova Yuruyen Kosk Veteranlar Turnuva Heyecan (4)Yalova Yuruyen Kosk Veteranlar Turnuva Heyecan (5)

Kaynak: Haber Merkezi