SPOR

Üçüncü Hafta Geride Kaldı Gözler Dördüncü Haftaya Çevrildi

Winner Sport’un organizasyonuyla gerçekleştirilen Şirketler Kupası 2024 Yaz Ligi’nin üçüncü haftası tamamlandı.

Winner Sport’un Yalova’daki firmaların futbol sahasındaki rekabetini arttıran Şirketler Kupası 2024 Yaz Ligi’nin üçüncü haftası geride kalırken gözler dördüncü haftaya çevrildi. Çeyrek finale çıkmak isteyen takımlar 16-18 ve 20 Eylül 2024 tarihleri arasında Kaptan Halı Saha Tesislerinde kıyasıya oynanacak maçlarda ter dökecekler.
“A Grubunda Sürpriz Yok”
Şirketler Kupası 2024 Yaz Ligi’nde A Grubunun üçüncü haftasında sürpriz yaşanmadı. Açılış maçında Beşiktaş Tersanesi rakibi UEDAŞ’ı, Rıza Altuntaş’ın birbirinden güzel golleriyle 8-3 devirdi. Şampiyonluğun favorilerinden Yaşa Gemi ise ağırladığı Yalova Belediyesi Personel A.Ş.’yi son saniye golüyle 4-3 devirirken, iki şampiyonluk kupası bulunan Mariner Mühendislik ise son sıraya demir atan Pınarbaşı karşısında gol şov yapıp maçı 12-3 kazandı.
“B Grubunda İşler Karıştı”
Şirketler Kupası 2024 Yaz Ligi’nde B Grubunun üçüncü haftasında alınan skorlar sonrasında işler karıştı. İlk maçı oynayan son şampiyon Yalova Ro-Ro Port rakibi Paksuntaş Makine’ye 7-2 boyun eğmişti. İDO ile Yeşil Körfez Su Birliği arasında oynanan maç nefes keserken düelloyu 3-2’lik skorla İDO kazanıp 3 puanı hanesine yazdırdı. Turnuvaya istediği başlangıcı yapamayan GEMAK üçüncü haftada Aktif Hastanesi’ni 4-3 yenerek yarışta bende varım dedi.
“Dördüncü hafta bugün başlıyor”
Şirketler Kupası 2024 Yaz Ligi’nde A Grubunun dördüncü haftasında bugün Yalova Belediyesi Personel A.Ş. ile Beşiktaş Tersanesi karşılaşacak. 18 Eylül Çarşamba günü ise Yaşa Gemi ile Mariner Mühendislik, 20 Eylül Cuma günü ise Pınarbaşı ile UEDAŞ kozlarını paylaşacak. B Grubunda ise bugün Yeşil Körfez Su Birliği ile Yalova Ro-Ro Port, 81 Eylül Çarşamba günü Aktif Hastanesi ile Paksuntaş Makine, 20 Eylül Cuma günü ise İDO ile GEMAK karşı karşıya gelecek.