GÜNDEM

TUFAG’da Y. Berkay Tiryaki Dönemi

Yalova Turizm Folklor Araştırma Geliştirme Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nin (TUFAG) yeni Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Berkay Tiryaki oldu.

İlimizde kurulduğu 1984 yılından beri büyük çalışmalara imza atan ve yurtdışından getirdiği dansçılarla birlikte geleneksel olarak düzenlediği “Uluslararası Halk Dansları Festivali’nin” bu yıl 37.sini başarıyla gerçekleştiren Yalova Turizm Folklor Araştırma Geliştirme Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nde (TUFAG) bayrak değişimi yaşandı.

4 yıldır TUFAG Başkanlığı görevini yürüten Aydın Altıparmak, başkanlık görevinden istifa ederek yerini Yönetim Kurulu içerisinden seçilen Y. Berkay Tiryaki’ye bıraktı. 4 yıllık görev süresi içerisinde Yalova Turizm Folklor Araştırma Geliştirme Gençlik ve Spor Kulübü Derneğine başta yeni bina olmak üzere birçok projede emeği geçen Başkan Aydın Altıparmak’a katkılarından ötürü teşekkür edildi.

Yeni Binada İlk Toplantı

Yönetim Kurulu, 28 Eylül’de çalışmalara başlayacağı yeni binasında ilk toplantısını gerçekleştirdi. 2024-2025 yılı son değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda binanın ihtiyaçları, yeni yıl planlaması ve THOF Federasyonu seçimi ile ilgili gündem maddeleri görüşüldü.