Türkiye Faal Futbol Antrenörleri Derneği(TÜFAD) Yalova Şubesi yeni başkanını bugün yapılacak olağan genel kurul ile seçecek. Yalova Amatör Evi Ali Düşmez Konferans salonunun ev sahipliği yapacağı kongre 18:00’da başlayacak.

Bilindiği gibi 26 yıldır başkanlık koltuğunda oturan Mütahir Özliman’ın veda edeceğini açıklamasıyla birlikte ilk olarak Turan Çağlar ardından Bayram Koçgdündüz adaylıklarını açıklamıştı. Ancak kongreye sayılı günler kala sağlık sebeplerinden ötürü Turan Çağlar başkanlık için adaylıktan çekildiğini açıklamış ve Koçgündüz’e başarı dileklerini iletmişti.

Yalova Store İçin İmzalar Atıldı Yalova Store İçin İmzalar Atıldı

Yalova Faal Turk Antrenor Dernek Tufad Genel Kurul Secim Baskan (3)1996 yılında kurulan Türkiye Faal Futbol Antrenörleri Derneği(TÜFAD) Yalova Şubesi’nde  1998 yılından itibaren başkanlığını Mütahir Özliman üstleniyordu. Kurucusu olduğu TÜFAD Yalova Şubesine Özliman,” Veda zaman 1996 yılında kurucusu olduğum 1998 yılından itibaren onur ve gurur ile başkanlığını yaptığım Türkiye Futbol Antrenörleri derneği Yalova Şube Başkanlığı görevime veda ediyorum. Başta merhum Sami Bahçekapılı olmak üzere bu yolu benim ile birlikte yürüyen yol arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Sevgi ve saygılarımla” açıklamasıyla veda etmişti.

26 yıldır başkanlık görevini yürüten Mütahir Özliman’a yönetim kurulunda yer alan ekip arkadaşları Şekercioğlu’nda düzenledikleri yemekle verdiği emeklerden ötürü teşekkür etmişlerdi. Bugün kongreye gidecek olan Türkiye Faal Futbol Antrenörleri Derneği(TÜFAD) Yalova Şubesi üyeleri yeni başkanlarını seçmiş olacak.

Yalova Faal Turk Antrenor Dernek Tufad Genel Kurul Secim Baskan (4)Yalova Faal Turk Antrenor Dernek Tufad Genel Kurul Secim Baskan (1)

Kaynak: Haber Merkezi