‘Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı’ Başvuruları Başladı ‘Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı’ Başvuruları Başladı

Deneyap Atölyesi öğrencileri, İstanbul Bilim Fatih Teknoloji Atölyesi'ni ziyaret etti. Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı ve Yalova Gençlik Merkezi işbirliğiyle düzenlenen etkinlik kapsamında, Deneyap Atölyesi öğrencileri İstanbul'daki Bilim Fatih Teknoloji Atölyesi'ni ziyaret etti. Gençlerin teknoloji ve bilim alanındaki merakını artırmayı amaçlayan bu ziyaret, eğitim ve öğrenim süreçlerine katkı sağlamak üzere gerçekleştirildi. İstanbul Bilim Fatih Teknoloji Atölyesi'ndeki etkinliklerde, öğrenciler çeşitli bilimsel projelerle tanışma ve uygulamalı eğitim fırsatı buldular. Ziyaret sırasında öğrenciler, teknolojik yenilikler hakkında bilgi edinmenin yanı sıra, farklı mühendislik ve bilim alanlarında yapılan çalışmalar hakkında da detaylı bilgi aldılar. Atölye gezisinin ardından yapılan değerlendirmelerde, öğrenciler bu deneyimlerin kendilerine yeni bakış açıları kazandırdığını belirttiler.

Yalova T3 Vakif Deneyap Atolye Ogrenci Istanbul Fatih Ziyaret (2)Yalova T3 Vakif Deneyap Atolye Ogrenci Istanbul Fatih Ziyaret (3)

Kaynak: Haber Merkezi