Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya Dünyaevine Girdi Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya Dünyaevine Girdi

Yaz aylarının etkisinin tüm dünyada kendisini göstermesinin ardından Yalovalı vatandaşlarda bu durumdan nasibini aldı. Özellikle son 1 hafta içerisinde artan sıcaklıklar mevsim normallerinin üstüne çıktı ve Yalova gibi sahil kenarında olan kentler nemin etkisiyle birlikte ortaya çıkan sonuçtan daha da olumsuz etkilendi. 
Yalovalılar yüksek sıcaklıklardan kaçınabilmek adına sahil kenarlarına hücum etti. Denize giren vatandaşlar bir nebze de olsa serinleme şansı elde etse de günün geri kalan kısmında büyük sıkıntı çekiyor. Vatandaşlardan edinilen bilgilere göre gecenin geç saatlerinde bile sıcaklıklar etkisini devam ettiriyor. Ertesi güne dinç başlamak isteyenler, sıcaklıklar nedeniyle uykularını düzgün bir şekilde alamıyor. 
Yalova Valiliği de Uyardı!
Mevsim normallerinin üzerine çıkan sıcaklıkların olumsuz etkileri konusunda uyarıda bulunmak amacıyla Yalova Valiliği’nin resmi sosyal medya hesaplarından paylaşım geldi. Valilik, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre, Marmara Bölgesi genelinde mevsim normallerinin 4 ile 8 derece üzerinde sıcaklıklar görüleceğini belirtti. 
Konuya ilişkin olarak Yalova Valiliği’nden yapılan paylaşımda, "Yüksek seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11:00 ile 16:00 saatleri arasında dikkatli ve tedbirli olmaları önem arz etmektedir” ifadelerine yer verildi. 
Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Muhabir: Göktuğ Doğukan Yüksel