Yalova'nın İlk Hastalıktan Ari İşletmesi Sertifikasını Aldı Yalova'nın İlk Hastalıktan Ari İşletmesi Sertifikasını Aldı

Geçtiğimiz hafta yaşanan kara bir olay tüm Türkiye gündemine oturmuştu. Daha önce 26 suçtan kaydı bulunan 19 yaşındaki Yunus Emre Geçti motosiklet hırsızlığı yapma suçundan arandığı sırada polislerle çatışmaya girmesi sonrası 27 yaşındaki polis memuru Şeyda Yılmaz kafasından vurularak şehit oldu. Olayın duyulmasının ardından tüm Türkiye ayağa kalktı ve 26 suçtan kaydı bulunan bir suç makinasının dışarıdan nasıl dolaştığını sorgulamaya başladı. 
Şehit Polis Şeyda Yılmaz için ülke genelinde gerçekleştirilen anma etkinliklerinin birisi de geçtiğimiz gün Yalova’da gerçekleşti. Trabzonspor’un taraftar gruplarından biri olan Trabzonsporlular Derneği’nin Yalova Temsilciliği, Merkez Camide kılınan Cuma Namazının ardından şehit polis Yılmaz için “hayır tatlısı” dağıttı. 
Yalova Trabzonspor Dernek Sehit Polis Seyda Yilmaz Hayir Tatlisi Dagitim Cuma Namazı Haber (3)“Kolluk kuvvetlerimize minnettarız”
Gerçekleştirdikleri anma etkinliği için açıklama yapan Yalova Trabzonsporlular Derneği, “Yalova Trabzonsporlular derneği olarak Şehit Şeyda Yılmaz’ın şehadetinin anısına cuma namazının ardından merkez camii önünde hayır tatlısı dağıtımı gerçekleştirdik. Başta Şeyda Yılmaz olmak üzere tüm şehitlerimize Allahtan rahmet, milletimize baş sağlığı diliyoruz. Yüce milletimiz için görev yapmakta olan tüm asker, polis ve kolluk kuvvetlerimize minnettarız. Ne yüce şehitlerimizi ne de bu yaşananlara sebep olanları asla unutmayacağız.

Yalova Trabzonspor Dernek Sehit Polis Seyda Yilmaz Hayir Tatlisi Dagitim Cuma Namazı Haber (5)Yalova Trabzonspor Dernek Sehit Polis Seyda Yilmaz Hayir Tatlisi Dagitim Cuma Namazı Haber (1)Yalova Trabzonspor Dernek Sehit Polis Seyda Yilmaz Hayir Tatlisi Dagitim Cuma Namazı Haber (2)

Muhabir: Göktuğ Doğukan Yüksel