SPOR

“Samanlı Bizim Köyümüz”

2024-2025 sezonunda 1. Amatör Küme B Grubunda şampiyonluk mücadelesi verecek olan Samanlıspor tüm hızıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Eflatun Sarılı ekibin başkanı Erkan Aydoğar ve ekibi de özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Hedefini “Süper Amatör Küme” olarak belirleyen Samanlıspor ilk hazırlık maçını da oynarken performansıyla alkış aldı.

Başkan Erkan Aydoğar ise bu maç öncesi ilimizin başarılı İş İnsanlarından Ali Demirhan’ı ziyaret edip kendisine adının ve soyadının yer aldığı 77 numaralı Samanlıspor formasını hediye etti. Yeni sezon öncesinde Samanlıspor’a başarı dileklerini ileten Demirhan,” Samanlı bizim köyümüz” dedi. Sporun ve sporcunun her zaman destekçisi olan Demirhan her zaman Samanlı’mızın takımına destek vereceğinin  de altını çizdi.

Samanlıspor Başkanı Erkan Aydoğar,” Geçen sezon iyi bir ivme yakaladık ve 1. Amatöre yükseldik. Aynı başarıyı bu sezon da tekrar etme amacındayız. Gençlerimize ve teknik ekibimize güveniyoruz. İnşallah hedefimiz olan Süper Amatör Kümeye yükselmeyi başarırız. Benimle birlikte azimle çalışan değerli yöneticilerimize ve bize destek verenlere sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.