MERKEZ

Sahadaki Çalışmalara Yerinde İnceleme

Yalova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün yürütmüş olduğu saha çalışmalarını Başkan Yardımcısı Murat Tiryaki ve Fen İşleri Müdürü Ahmet Rasim Acar, yerinde inceledi.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından şehrin farklı noktalarında yürütülen çalışmaları Başkan Yardımcısı Murat Tiryaki ve Fen İşleri Müdürü Ahmet Rasim Acar, sahada yerinde inceledi. Çalışanlara kolaylıklar dileyen Tiryaki ve Acar, yürütülen çalışmaların vatandaşların yaşam kalitesini artıracağını bildirdiler.

Bayraktepe Mahallesi Filiz Sokak’ta yürütülen kilit parke taşı döşeme çalışmalarını inceleyen ikili, ardından Dere Mahallesi Türkan Saylan Sokak’ın devamındaki yeni yerleşim bölgesine kazandırılan yeni yol ve bordür döşeme çalışmalarını inceledi. Ardından Adnan Menderes Mahallesi Toki 5. Sokak’ta yapımı devam eden kaldırım ve parke yol çalışmalarını inceledi. Bölge sakinlerinin yaşam kalitesini artırma amacı taşıyan çalışmaların kısa sürede tamamlanacağı bildirildi.

Vatandaşlarca talep edilen yeni çalışma sahalarında da inceleme yapan Tiryaki ve Acar, ardından Adnan Menderes Mahalle Muhtarlığına bir ziyaret gerçekleştirdi. Muhtarlıkta bölgedeki ihtiyaçlar ve mevcut yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.