Türkiye Jokey Kulübü (TJK) tarafından organize edilen ve çocuklara at sevgisini kazandırmayı amaçlayan ‘Pony Kulüp Şehrinize Geliyor’ projesi kapsamında Çiftlikköylü çocuklar, pony atlarıyla buluştu. Etkinliğe katılan Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde pony atlarıyla çocukları bir araya getiren bu projede Çiftlikköy’ün de yer almasının ilçedeki çocuklar için harika bir deneyim olduğunu söyledi.

Yalova Ciftlikkoy Belediye Tjk Pony At Cocuklar (2)Çiftlikköy Belediye Spor Halı Saha Tesisleri’nde gerçekleştirilen etkinliğe aileleriyle birlikte katılan çocuklar, 13 yaşındaki Küçükbeyaz ve 19 yaşındaki Kartanesi ile keyifli anlar yaşadı. Kask ve korumalarını taktıktan sonra atlara binerek tesis içinde tur atan çocuklar, gezinti sonrasında hatıra fotoğrafı çekilmeyi de ihmal etmedi. Etkinliğe katılan çocuklara tur sonrasında TJK ekibi tarafından boyama kitapları ve boya setleri hediye edildi. ‘Pony Kulüp Şehrinize Geliyor’ Projesi’nde bu yılki Türkiye turunun son durağı olan Çiftlikköy’ün ardından pony ekibinin İstanbul’a döneceği belirtiliyor.

Çiftlikköy’de 19 Eylül Gaziler Günü Kutlandı Çiftlikköy’de 19 Eylül Gaziler Günü Kutlandı

Yalova Ciftlikkoy Belediye Tjk Pony At Cocuklar (4)Bu güzel etkinlik için TJK’ne teşekkür ettiklerini dile getiren Başkan Yele, “Türkiye Jokey Kulübü’nün Pony Kulüp’le ile yaptığı organizasyonların bir ayağı da Çiftlikköy’de yapılmış oldu. Çiftlikköy’deki çocuklarımızla pony atlarını buluşturduk. Bu etkinliğin yapılmasını sağlayan TJK’ne çok teşekkür ederiz. Önümüzdeki süreçte Çiftlikköy Belediyesi ve TJK’nin ortaklaşa düzenleyeceği organizasyonlarda tekrar bir araya geleceğiz” diye konuştu.

Yalova Ciftlikkoy Belediye Tjk Pony At Cocuklar (6)Yalova Ciftlikkoy Belediye Tjk Pony At Cocuklar (3)Yalova Ciftlikkoy Belediye Tjk Pony At Cocuklar (1)

Kaynak: Haber Merkezi