Yalova'da Engellilerin Tekerlekli Sandalyeyle Tehlikeli Yolculuğu İsyan Ettirdi Yalova'da Engellilerin Tekerlekli Sandalyeyle Tehlikeli Yolculuğu İsyan Ettirdi

Ankara temaslarına İller Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Karahan’ı ziyaretle başlayan Başkan Gürel, ardından AK Parti Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol’la Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bir araya geldi.
Ortak paydanın Yalova olduğunu ve bu şehir için çalıştıklarını belirten Başkan Gürel; “Yapmış olduğumuz ziyaretlerde bizleri misafir eden Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol ile İller Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Karahan’a teşekkür ederim. Ortak paydamız olan şehrimiz için gece gündüz demeden çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Yalova Belediye Baskan Ankara Tbmm Ak Parti Vekiller Iller Bankası Ziyaret (5)Yalova Belediye Baskan Ankara Tbmm Ak Parti Vekiller Iller Bankası Ziyaret (3)Yalova Belediye Baskan Ankara Tbmm Ak Parti Vekiller Iller Bankası Ziyaret (4)Yalova Belediye Baskan Ankara Tbmm Ak Parti Vekiller Iller Bankası Ziyaret (1)

Kaynak: Haber Bülten