ALTINOVA

Oral: AK Parti, Ezber Bozmuştur

Önceki dönem Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti’nin 23. Kuruluş yıldönümüne özel olarak açıklama yayınladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve arkadaşları tarafından kurulan AK Parti’nin Türk demokrasisi ve milli irade açısından olmazsa olmaz olduğunu vurgulayan Dr. Metin Oral, “23. Kuruluş yıl dönümünü dolduran AK Parti, siyaset tarihimizin ezberini bozmuştur” dedi.

“Başaramayacaklar”

14 Ağustos 2001’de Recep Tayyip Erdoğan genel başkanlığında kurulan Adalet ve Kalkınma Partisi’nin ülkeye önemli hizmetler yaptığını söyleyen Dr. Metin Oral, “AK Parti, kurulduğu günden itibaren dünyadaki mazlumlara sahip çıkmıştır. Türkiye sadece İslam Âleminin değil, dünyadaki tüm mağdur ve mazlum halkların umududur. Türk Milleti de bu bilince sahiptir.

Türkiye olarak, 2053 ve 2071 Türkiye’sini muasır medeniyetler seviyesine çıkaracağımıza olan inancımız tamdır. Bu vesileyle; partimizin 23. kuruluş yıl dönümünü kutlarım. Bu kutlu hareketin; şehrimize, ülkemize ve dünyanın birçok noktasında Türkiye hakkında büyük ümitler taşıyan insanlara huzur ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” diye konuştu.