Geçen sezonu İskenderunspor’da tamamlayan başarılı sağ ve sol kanat oyuncusu gollerine ve asistlerine Karadeniz temsilcisinde devam edecek. Yaptığı transferlerle Trendyol 1. Ligini hedefleyen GMC Kastamonuspor Yalovalı hücum oyuncusunu da kadrosuna katarak büyük sükse yapmış oldu.

Yeşil Yalova FK Bolu’da Kamp Yapacak Yeşil Yalova FK Bolu’da Kamp Yapacak

Futbola Acarspor’da başlayan 1999 doğumlu golcü oyuncu Sultaniyespor ve Kadıköyspor’daki Yalova macerasının ardından İzmir ekibi Bergamaspor’a transfer olmuştu. Bu ekiple profesyonelliğe adım atan Ömer Kuşan sonrasında Karacabey Belediyespor A.Ş.’de ki performansıyla birlikte yolu İskenderunspor’la kesişmişti. Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1. Ligi’nden birçok takımın transfer listesinde bulunan Yalovalı yıldız oyuncu 2023-2024 sezonunda Mersin ekibinin formasını TFF 2. Liginde 33, 1’i Ziraat Türkiye Kupası’nda olmak üzere toplam 34 kez giydi. Her iki kanatta ve forvette oynayabilen Ömer Kuşan bu sezon 8 gol atıp 2 asistle sezonu tamamladı.

Karadeniz ekibinden yapılan açıklama şu şekilde; “Kulübümüz önceki sezon başarılı bir sezon geçiren Ömer Kuşan ile anlaşmaya varmıştır. Ömer Kuşan’a kulübümüze hoş geldin der, yeni sezonda başarılar dileriz.”

Kaynak: Haber Merkezi