SPOR

Ömer Kaya’nın Yeni Durağı Belli Oldu

Bölgesel Amatör Ligi(BAL)’nde geri sayım başlarken Yalovaspor altyapısından yetişen başarılı orta saha oyuncusu Ömer Kaya’nın yeni durağı belli oldu.

Geçen sezonu Bartınspor’da tamamlayan 1998 doğumlu oyuncu 2024-2025 sezonunda BAL 2. Grupta şampiyonluk mücadelesi verecek olan 1926 Bulancakspor için ter dökecek. Karadeniz temsilcisi daha önce de bir diğer Yalovalı oyuncu Batuhan Kaya’yı da kadrosuna katmıştı.
Ömer’in imzası sonrasında Bulancakspor,” Takımımız dış transferde Bartınspor forması giyen orta oyuncusu Ömer Kaya ile anlaşmıştır. Kendisine ve camiamıza hayırlı olmasını temenni ederiz” paylaşımında bulundu.
Ömer Kaya Kimdir?
2009 yılında Yalovapor’un altyapısına katılan Ömer Kaya, 2015 yılına kadar Yeşil Kırmızılı ekibin başarısı için ter döktü. 2016 yılında Serhat Ardahanspor’un yolunu tutan başarılı oyuncu, 2017 Kadıköyspor’a katıldı. Sonrasında ise Maltepespor, Biga Ada Spor, Bozcaadaspor, Ekenler Çatalhüyük Çumra Belediyespor, Çerkezköy 1911 Doğanspor ve Bartınspor’da oynadı. Türkiye Kupası’nda 3 maç oynayan Ömer Kaya, Bölgesel Amatör Liginde ise 102 karşılaşmada ter döküp 5 gol atma sevinci yaşadı.