Kütahya’nın Tavşanlı ilçesi 2024-2025 sezonu kapsamında Okul Sporları Gençler A-B Karate Grup Müsabakalarına ev sahipliği yaptı. Tavşanlı Spor Salonu’nda gerçekleşen organizasyona, 14 farklı ilden yaklaşık 350 sporcu katıldı.

Yeşilay Spor Oyunları Başlıyor Yeşilay Spor Oyunları Başlıyor

Müsabakaları Tavşanlı Kaymakamı Hayrettin Baskın, Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Güleç, İlçe Milli Eğitim Müdürü  Raşit Refik Küçükkağnıcı ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Sert’te takip etti. Antrenörü ve aynı zamanda babası olan Mehmet Güney yönetiminde başarıdan başarıya koşan Ömer, Kütahya’dan da madalyayla döndü.

Taşköprü Karate İhtisas Spor Kulübü Antrenörü Mehmet Güney, “24-25 Şubat tarihlerinde Kütahya Tavşanlı’da yapılan Liseler Arası Karate Grup Müsabakalarında Ömer Güney, A Grubu’nda 55 kiloda ikinci olmuştur. Aynı zamanda oğlum olan sporcumuzu tebrik ederim. İnşallah ilerleyen dönemlerde daha büyük başarılarla ilimize ve kulübümüze dereceler kazandıracaktır” dedi.Yalova Kutahya Okul Spor Sampiyona Taskopru Karate Ihtisas.sporcu Madalya (3)Yalova Kutahya Okul Spor Sampiyona Taskopru Karate Ihtisas.sporcu Madalya (2)

Kaynak: Haber Merkezi