Bir sezonluk Gaziantep Basketbol macerasının ardından 2023-2024 sezonunu Darüşşafaka Lassa’da geçiren başarılı pivotun yeni takımı Pınar Karşıyaka oldu. Başarılı oyuncu yeni sezonda BSL’deki ekibimiz Semt77 Yalovaspor’un rakibi olacak ve Yalovalı basketbol tutkunlarının karşısına çıkacak.

Şu sıralar Milli takımla birlikte Fransa’da kampta olan başarılı oyuncu Ege temsilcisinin önümüzdeki sezon pota altı rotasyonunda önemli bir yer tutacak.

FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcilerimizden Pınar Karşıyaka, yeni sezonun kadro planlamasına başladı. Ufuk Sarıca’nın çalıştırdığı İzmir ekibi yaz transfer döneminin ilk hamlesini Muhsin Yaşar olarak açıkladı. Milli oyuncumuzun yanı sıra Manisa Büyükşehir Belediyespor’dan ayrılan oyun kurucu Fatts Russell’da Pınar Karşıyaka ile anlaşma sağladı.

28 yaşındaki Muhsin ise tek sezonluk Gaziantep Basketbol tecrübesinin ardından Darüşşafaka Lassa ile anlaşma sağlamıştı. İstanbul ekibinin formasını 30 karşılaşmada terleten Yalovalı Milli oyuncu Muhsin Yaşar ise 9.9 sayı ve 4.2 ribaunt ortalamalarıyla mücadele etmişti.

Ankara’da İyi Sinyaller Vermedik! Ankara’da İyi Sinyaller Vermedik!

Kaynak: Haber Merkezi