Uzun yıllar boyunca Yalova İl Tarım ve Orman Müdürü Suat Parıldar’ın yardımcılığını yaptıktan sonra Müdür Parıldar’ın İstanbul’a atamasının ardından Yalova İl Tarım ve Orman Müdürlüğü görevine atanan Selçuk Yaman, çalışmalarına hummalı bir şekilde devam ederek Yalova’daki tarımın geleceğine yönelik adımlar atıyor. Müdür Yaman, 1 Eylül Pazar günü itibariyle tüm Türkiye’ye başlayacak 2024-2025 balıkçılık av sezonu öncesi Armutlu ve Esenköy’e gitti. Müdür Yaman, Armutlu İlçe Tarım ve Orman Müdür Vekili Fatih Mehmet Kayalı, Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürü Hayrullah Kaya ile birlikte Esenköy, Armutlu, Kapaklı balıkçı barınaklarını ziyaret ederek hazırlıklar ve sezon hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Yalova Il Tarim Orman Mudur Armutlu Esenkoy Kapakli Balikci Barinak Av Sezonu Baslangic Kaymakam Ziyaret (4)Kaymakam Aydın İle Görüştü!

‘Ülkemizi Savunmak İçin Canlarını Ortaya Koydular’ ‘Ülkemizi Savunmak İçin Canlarını Ortaya Koydular’

Armutlu, Esenköy ve Kapaklı’daki balıkçı barınak ziyaretlerinin ardından Müdür Yaman ve beraberindeki heyet Armutlu Kaymakam’ı Yusuf Melikşah Aydın’ı makamında ziyaret ederken, tarımsal faaliyetler hakkında sohbet gerçekleştirildi.

Yalova Il Tarim Orman Mudur Armutlu Esenkoy Kapakli Balikci Barinak Av Sezonu Baslangic Kaymakam Ziyaret (2)Yalova Il Tarim Orman Mudur Armutlu Esenkoy Kapakli Balikci Barinak Av Sezonu Baslangic Kaymakam Ziyaret (3)

Kaynak: Haber Merkezi