İlimizden ayrılan Ay-Yıldızlılar 20-23 Temmuz 2023 tarihleri arasında İspanya’nın ev sahipliği yapacağı özel turnuvada ter dökecek. İlk etap kapsamında düzenlenen Kıtalararası Kupası’nı Remzi Sedat İncesu yönetiminde kazanan Milliler aynı başarıyı İspanya’da da tekrarlamak istiyor.

Yalova’dan ayrılarak İspanya’ya hareket eden Türk Milli takımının kadrosunda Ahmet Efetürk, İbrahim Yavuz, Mücahit Günaydın, Enes Bulut, Mahmut Açıkgöz, Zafer Gültekin, Arda Albayrak, Ferit Gümüş, Baran Oğuz, İsmail Ar, Fikri Gündoğdu, Rıdvan Aksoy, Bulut Atabey, Mahsun İpekşen yer aldı.

Hollanda’da yapılacak Avrupa şampiyonası öncesinde Tekerlekli Sandalye Basketbol A Milli Takımı Başantrenörü Remzi Sedat İncesu,” Türkiye’ye kupayla döneceğimizi düşünüyoruz. İngiltere en büyük rakibimiz. Bizde o finali mutlaka oynayacağımıza inanıyoruz. Bu turnuvadan sadece iki takım paramediklere katılacağı için kıran kırana bir turnuva olacak. Hedefimiz öncelikle ilk ikiye girerek 2024 Paramedik Oyunları’na kota almak. Finaller, daima ortadadır. Kim daha çok isterse o alır deriz.  Kendimizi finallere atalım, final maçında apayrı bir maç gibi keyfini çıkararak oynayıp kazanacağımızı düşünüyorum” dedi.

Milliler Yalova’daki 3. Etabı Tamamladı (3)Milliler Yalova’daki 3. Etabı Tamamladı (2)

Editör: Rümeysa Şahin