Türkiye’deki üniversiteler gerçekleştirecekleri mezuniyet programları ile 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı’na veda etmeye hazırlanıyor. Üniversitelerin büyük bir bölümü yaptıkları planlama gereği Kurban Bayramı sonrası mezuniyet törenleri düzenleyecek.  Gerçekleştirilecek bu törenlere Yalova Üniversitesi de katılıyor ve 2023 yılının 2 Ekim tarihinde başlayan 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı, 27 Haziran Perşembe günü son bulacak.

Yalova Üniversitesi, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılına muhteşem bir organizasyonla gerçekleşecek Mezuniyet Töreniyle veda ediyor. 27 Haziran 2024 Perşembe günü Merkez Kampüsünde kortej yürüyüşüyle başlayacak Mezuniyet Töreni, dereceye giren öğrencilere hediye takdimi, mezun öğrencilere anı belgesi takdimi ve kep atma töreniyle devam edecek.

Mezuniyet töreni için hazırlıkların sürdüğünü belirten Rektör Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, 15. yılı geride bırakırken Yalova Üniversitesi'nin akademik-idari personeli, mevcut öğrencileri ve mezunlarıyla kocaman bir aile olduğuna ifade ederek tüm öğrencileri ve ailelerini Mezuniyet Törenine davet etti.

Müdür Akmeşe Öğretmenlerle Görüştü Müdür Akmeşe Öğretmenlerle Görüştü

Kaynak: Haber Merkezi