Kadıköy’de Asfaltlama ve Çevre Düzenlemesi Devam Ediyor Kadıköy’de Asfaltlama ve Çevre Düzenlemesi Devam Ediyor

Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakan Vekili Enver Hüseyin ve Radoviş Belediyesi Meclis üyesi Enis Ömer, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’in konuğu oldu. Ziyarette önceki dönem Taşköprü Belediye Başkanı Nedret Gülen ve Bal- Göç Başkanı Lütfi Özgür de yer aldı.
İki ülke arasındaki dostluk ve işbirliğini pekiştirmek amacıyla gerçekleştirilen ziyarette; sosyal politikalar, çalışma hayatı ve yerel yönetimlerin güçlendirilmesi konularında bilgi alışverişinde bulunuldu. Başkan Mehmet Gürel, konuklarına Yalova’nın tarihi ve kültürel zenginlikleri ile Yalova’da yapacağı projeler hakkında bilgiler verdi. 
Yalova Belediye Baskan Kuzey Makedonya Heyet Radovis Ziyaret (5)Ziyaretin sonunda, karşılıklı işbirliği ve dostluk mesajları verildi. Bu tür ziyaretlerin, ülkeler arasındaki ilişkilerin daha da güçlenmesine katkı sağlayacağı vurgulandı.
Başkan Mehmet Gürel, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Bu ziyaret, iki ülke arasındaki dostluğu pekiştirecek ve gelecekteki işbirliklerine kapı aralayacaktır” dedi. Enver Hüseyin ise Başkan Mehmet Gürel’in misafirperverliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Başkanımızın önümüzdeki süreçte gerçekleştireceği projeler, bizler için de ilham verici. Ortak çalışmalar gerçekleştireceğimize inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Bülten