Nefes kesecek Kurumlar ligine Yalova Valiliği, Yalova Belediyesi, Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Armutlu Belediyesi, Hava Meydan Komutanlığı, Uzmanlar Hastanesi, Vakıfbank Yalova Şubesi, Yalova İnşaat Mühendisleri Odası, Yalova Serbest Muhasebeci, Mali Müşavirler Odası, Yalova Adliyesi, Yalova Sağlık İl Müdürlüğü, Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü, Aktif Hastanesi ve Ziraat Bankası ter dökecek. Organizasyon boyunca Yalova İl Hakem Kurulu’nun atadığı hakemler mücadelelerde düdük çalacak.

“Avrupa’da Zirveyi Hedefleyen Fenerbahçe Karşısında Müthiş Mücadele Ettik” “Avrupa’da Zirveyi Hedefleyen Fenerbahçe Karşısında Müthiş Mücadele Ettik”

Ayrıca sağlık ve güvenlik tedbirleri de turnuva boyunca üst düzeyde olacak.

Yalova Kurum Futbol Lig (1)Yalova Kurumlar Ligi 2024’ün ilk santrası ise Armutlu Belediyesi ile Yalova İnşaat Mühendisleri Odası arasında oynanacak.

Yalova Kurumlar Ligi 2024’ün organizatörü Sefa Demir,” Yalova’daki kurum çalışanlarımızın, kurumlar arasında ki iletişimini güçlendirmek, sosyalleşmelerini sağlamak, iş stresinden bir nebze olsun uzaklaştırmak ve keyif alarak sporla buluşmalarını sağlamak amacıyla Yalova Kurumlar Ligi 2024’ü organize ettik. Birbirinden değerli 14 kurumumuz turnuvamıza katılım gösterdi. 7 Takımlı 2 grup halinde çift devreli lig usulü oynanacak olan müsabakalarda Tüm takımlara şimdiden başarılar diliyorum. Organizasyonumuzun açılış maçını Armutlu Belediyesi ile Yalova İnşaat Mühendisleri Odası oynayacaklar.  Futbol severleri bu güzel futbol şölenine davet ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi