Yeşil Beyazlı ekibimiz, Nesine.com 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Smart Holding A.Ş. Çayelispor’a konuk olacak. 9 Ekim Çarşamba günü 14:00’da başlayacak karşılaşmaya Çayeli İlçe Stadı ev sahipliği yapacak. Üst tura yükselmek isteyen iki takımın mücadelesinde Kayseri bölgesinden Necati Selçuk Şahin düdük çalacak. Şahin’in yardımcılıklarını Erkan Kırçıl ve Selim Göksu üstlenecek. Karşılaşmanın yayını ise bulunmuyor.

Haydi Yalovaaa, Şimdi Galibiyet Zamanı Haydi Yalovaaa, Şimdi Galibiyet Zamanı

Kupaya 1. Turdan katılan Yeşil Yalova FK, evinde Yeni Çanspor’u ağırlarken rakibini Ramazan Aydın, Umut Kıral ve Arif Arslan’ın golleriyle 3-0 devirmişti. Ligde istediği sonuçları alamayan Smart Holding A.Ş. Çayelispor ise Ziraat Türkiye Kupası’na 2. Turdan başlayacak. Bölgesel Amatör Lig 9. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Yeşil Beyazlı ekibimiz ilk haftada derbide Yalovaspor’u Mert Gün’ün golüyle 1-0 yenmişti.

Yalova Kupa Rakip Cayelispor (1)Smart Holding A.Ş. Çayelispor bu sezon oynadığı karşılaşmalar kapsamında evinde Silivrspor’la 0-0, Amasyaspor Futbol Kulübü’yle 2-2 berabere kalırken, deplasmanda oynadığı maçlarda ise Muğlaspor’a 2-0 yenilip, Tire 2021 Futbol Kulübü’nü 2-1 mağlup ederken, Eti Gübre Mazıdağı Fosfatspor’la da 1-1 berabere kaldı. Rize temsilcisinin en golcü isimleri ise Ahmet Batuhan Akyüz(2), Sinan Kalaycı, Hakan Kuş ve Musa Eren Karakaş olarak göze çarpıyor.

Kaynak: Haber Merkezi