Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF)’nun gelenekselleştirdiği Yürüyen Köşk Veteranlar Futbol Turnuvası’nda şampiyon bugün belli oluyor. Bu sezon 8.’si gerçekleşen organizasyona 11 takım katılmıştı.

16 Temmuz Salı günü Amatör Saha-1’de saatler 21:30’u gösterdiğinde başlayacak final maçında City77 Master ile Bir Etkinlik Organizasyon birincilik kupasını kazanabilmek için kozlarını paylaşacak. Bu maçın hemen öncesinde ise üçüncülük kupası için Akköyspor Master ile Ehlikeyf Master takımları 20:00’da kozlarını paylaşacak.

Periler Sezona Kötü Başladı Periler Sezona Kötü Başladı

Yalova Yuruyen Kosk Master Futbol Turnuva Final Mac (3)26 Haziranda ilk santraların yapıldığı 8. Yürüyen Köşk Veteranlar Futbol Turnuvası bugün tamamlanıyor. İlk tur ve ikinci tur maçlarında futbolseverler birbirinden güzel goller izlemiş verdiği desteklerle turnuvaya renk katmıştı.

Geçtiğimiz hafta arasında oynanan ikinci tur maçları kapsamında A Grubunu City77 Master B Grubunu da Bir Etkinlik Organizasyon 6’şar puanla lider bitirerek final maçına kalmıştı. Bugün 21:30’da başlayacak şampiyonluk maçına Amatör Saha-1 ev sahipliği yapacak. Karşılaşmada Abdullah Çalar düdük çalarken, Mesut Bingöl ve Kaan Duman yardımcılıklarını üstlenecek. Bu maçın hemen öncesinde üçüncülük maçı oynanacak. Saatler 20:00’ı gösterdiğinde start alacak mücadelede Muhammed Burak Tufan, Kaan Duman ve Ufuk Biler hakem triyosu görev yapacak. İki maçın ardından Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun düzenleyeceği törenle takımlar kupalarına kavuşacaklar.

Yalova Yuruyen Kosk Master Futbol Turnuva Final Mac (4)Yalova Yuruyen Kosk Master Futbol Turnuva Final Mac (1)

Kaynak: Haber Merkezi