Ankara’da İyi Sinyaller Vermedik! Ankara’da İyi Sinyaller Vermedik!

Yalova futboluna birçok isim kazandıran ve başarılar elde eden Koru Belediyespor kongre heyecanını yaşadı. Koru Beldesi Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul sonrasında Lacivert Kırmızılı ekibin yeni yönetimi belirlendi.
Tek liste ile gidilen seçimde Cemil Tanrıkulu başkanlık koltuğunda oturdu. Tanrıkulu’nun ekibinde yer alacak yönetim kurulu üyeleri arasında da görev dağılımı yapıldı.
Yalova Koru Belediyespor Yeni Yonetim (1)Yeni dönemde Cemil Tanrıkulu’nun başkanlığında ki Koru Belediyespor’da İshak Erdinç ve Oktay Akgün başkan yardımcısı, Emrah Bulun genel kaptan, Mehmet Niyazi Başkan, Furkan Can Yaman ve Kadir Sevim’de yönetim kurulunda görev yapacak. Kamil İldeniz, Hüseyin Tanrıkulu ve Semih Erdinç de denetleme kurulunda görev yapacak.
Seçim sonrasında camiaya seslenen Koru Belediyespor Başkanı Cemil Tanrıkulu, “Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiğimiz olağanüstü genel kurul toplantımızla birlikte göreve geldik. Başkanlık görevini yürüteceğim kulüpte yönetim kurulu üyelerimiz ve üyelerimizin görev dağılımı da belli oldu. Yeni yönetimimizde yer alacak arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Hedefimiz beldemizi en iyi şekilde temsil ederek ilimiz sporuna katkılar sunmak” dedi. 

Yalova Koru Belediyespor Yeni Yonetim (2)

Kaynak: Haber Merkezi