Oral: Dil, Milli Kültürün Ayrılmaz Parçasıdır Oral: Dil, Milli Kültürün Ayrılmaz Parçasıdır

-Kaytazdere’de Dayanışma Rüzgarı!
Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil, Niğde’de tarlada kalan patateslerin kapı kapı dağıtımını gerçekleştirdiklerini açıkladı. Başkan Çitil, patates dağıtımının yanı sıra seçim dönemindeki heyecanı da yaşattıklarını ifade ederek, “Üreticiyi desteklemek için Niğde’de tarlada kalan patatesleri alıp kapı kapı dağıtmamız tam 1 hafta sürdü. Patatesleri dağıtma vesilesiyle de seçim sırasındaki heyecanımız gibi tek tek ev ziyaretleri yaptık. İstek ve ihtiyaçları konuştuğumuz eksiklerimizi not ettiğimiz haftayı geride bırakırken devamı tekrar gelecek inşallah diyorum. Patatesleri hazırlama aşamasında paketleyip dağıtımına kadar emeği olan başta eşim Hayriye Hanım’a ve çocuklarıma, daha sonra Kaytazdere Belediye Personeline, Kaytazdere Belde Kadın Kollarına, Kaytazdere Belde Yönetim Teşkilatına, Kaytazdere Gönüllü Kadınlar Grubumuza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. 
Çitil, bu tür yardımlaşma faaliyetlerinin Kaytazdere'de devam edeceğini ve toplumun ihtiyaçlarına yönelik projelerin artarak süreceğini belirtti.
Yalova Kaytazdere Belediye Baskan Dogan Citil Patates Nigde (3)Yalova Kaytazdere Belediye Baskan Dogan Citil Patates Nigde (1)

Kaynak: Haber Merkezi