KADIN

Kadın Girişimciler Kenan Engin’e Destek Veriyor!

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’na bağlı olarak faaliyetler gerçekleştiren Yalova Kadın Girişimciler Kurulu, Yalova Kent Konseyi Başkanlığı’na aday olan Kenan Engin’e destek verdi.

26 Eylül Perşembe günü gerçekleştirilecek Yalova Kent Konseyi 7. Dönem Seçimli Olağan Genel Kurulu’na sayılı günler kala ortam daha da kızışmaya başladı. Başkanlığına aday olan 5 isim de kamuoyuna açıklamalar yaparak yapma istedikleri projeler hakkında bilgilendirmede bulunuyor. Başkanlık için öne çıkan adaylara Yalova’nın önemli kurum ve kuruluşlarından destek açıklamaları geliyor. Bunlara Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’nın alt kuruluşlarından biri olan Yalova Kadın Girişimciler Kurulu da katıldı ve kendisi aynı zamanda Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi olan Kenan Engin’e Kent Konseyi Başkan adaylığı için destek verdi.

“Kenan Engin’in yanındayız”

Yalova Kadın Girişimciler Kurulu tarafından konuya ilişkin gerçekleştirilen açıklamada, “Yalova Kadın Girişimciler Kurulu olarak, Yalova kentimizin gelişimi ve geleceği için sorumluluk almanın, kentimize katkı sağlamanın önemine yürekten inanıyoruz. Bu doğrultuda, Yalova Kent Konseyi Başkanlığı'na aday olan Kenan Engin'i desteklediğimizi kamuoyuna duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Kenan Engin'in kentimizin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlayacak vizyoner yaklaşımlarına ve girişimciliği teşvik eden projelerine inancımız tamdır. Kadın girişimciler olarak, her alanda daha güçlü bir Yalova için el birliği ile çalışmaya hazır olduğumuzu belirtmek isteriz. Bu bağlamda, Yalova Kadın Girişimciler Kurulu olarak, iş birliği ve dayanışma içinde, Yalova'nın gelişim yolculuğunda Kenan Engin'in yanında yer alacağımızı ve kentimize en iyi şekilde hizmet etmeyi sürdüreceğimizi ifade ediyoruz” şeklinde ifadelere yer verildi.