Kurt: Amacımız, Engelsiz Çınarcık’ı İnşa Etmek Kurt: Amacımız, Engelsiz Çınarcık’ı İnşa Etmek

Cumhuriyet Halk Partili belediyeler geçtiğimiz yıllarda tüm Türkiye’de belediye yönetimlerine örnek olacak uygulama yapmaya başlamıştı. Belediye bünyesinde “İstihdam Masası” adı altında kurulan birim aracılığıyla işveren ve iş arayanlar, aynı çatı altına getiriliyor ve ülkemizin yakıcı sorunlarının başında gelen işsizliğe bir nebze de olsa çare üretilmeye çalışılıyor.

İstihdam Masası biriminin devreye girdiği yerlerden biri de Çınarcık Belediyesi oldu. Seçimlerden önce vaatlerini açıklayan Çınarcık Belediye Başkan Avni Kurt, zafere ulaştıktan sonra “İstihdam Masası” sözünü çok geçmeden yerine getirdi.

Yalova Cinarcik Belediye Istihdam Masa Birim Isveren Is Arayan Bulusma Issizlik (2)“İşsizlik sorununa çözüm getirmeye çalışıyoruz”

Belediye bünyesinde çalışmalarına devam eden birim hakkında resmi sosyal medya hesabından açıklama yapan Çınarcık Belediyesi, “Büyük umutlarla kurduğumuz İstihdam Masası birimi ile; vatandaşlarımızın başvurularını alıp onların iş imkanına kavuşmalarını sağlıyoruz. Kapıları çalıyor, firma ve işletmelerle görüşüyor; acı bir gerçek olarak hayatımızın içinde var olan ‘işsizlik’ sorununa çözüm getirmeye çalışıyoruz. Çınarcık Belediyesi olarak sosyal bir soruna ‘çare’ olmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. İş arayışında olan tüm vatandaşlarımız İstihdam Masası birimimize müracaat edebilir. Belediyemizin web sitesinden İstihdam Masa’mıza online olarak da başvuruda bulunulabilir” ifadelerine yer verdi.

Yalova Cinarcik Belediye Istihdam Masa Birim Isveren Is Arayan Bulusma Issizlik (3)Yalova Cinarcik Belediye Istihdam Masa Birim Isveren Is Arayan Bulusma Issizlik (4)

Kaynak: Haber Merkezi