Yalova eski Milletvekili olan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, ülkemizin son 10 yıldaki en popüler siyasi figürlerinden biri oldu. Cumhuriyet Halk Partisi içerisindeki liderlik tartışmaların ardından Memleket Partisi’ni kuran İnce, geçtiğimiz seçimlerde istediği sonuçları elde edememesine rağmen mücadelesinden vaz geçmiyor. İnce bu kapsamda resmi sosyal medya hesaplarından açıklama yayınlayarak vatandaşları Memleket Partisi’ne beklediğini açıkladı.

“Her şey küçük adımla başlar”

 Siyasetin topluma liderlik etmek, toplumdaki yanlışları düzeltmek, toplumu daha iyisine yönlendirmek için yapılması gerektiğini söyleyen İnce, “Bugün ortaya dökülen kirli çamaşırları gördükçe toplumumuzdaki siyaset kurumuna olan güvensizliği çok iyi anlıyorum. Ne var ki siyasetçi olmadan demokrasi olmaz. Siz beyefendi/hanımefendi siyasete girmediğiniz için ortalık bu çapsız sahtekarlara kalıyor olabilir mi? Platon “Siyaset ile uğraşmayacak kadar akıllı olanlar, daha aptallar tarafından yönetilerek cezalandırılırlar” diyor. Her şey küçük bir adımla başlar: Memleket Partisi’ne üye olun” diyerek vatandaşlara çağrı yaptı.

İhraç İddialarına Cevap Verdi: İktidara Yürüyen Partimize Zarar Veriyorlar İhraç İddialarına Cevap Verdi: İktidara Yürüyen Partimize Zarar Veriyorlar

Kaynak: Haber Merkezi