SİYASET

İnce’den Dumlupınar Çıkarması

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın yıldönümü kapsamında Memleket Partililer ile birlikte Dumlupınar’daki şehitliğe ziyaret gerçekleştirdi.

Yunan işgal kuvvetlerinin ülkemizden atıldığı tarihi simgeleyen ve Kurtuluş Savaşı’nın galip ayrılmamızı niteleyen 30 Ağustos Zafer Bayramı, yurdun birçok yerinde gerçekleştirilen etkinliklerle kutlandı. Ülkemizin farklı yerlerinde büyük bir coşkuyla geçen kutlamalar kapsamında Memleket Partisi Genel Başkanı ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce beraberindeki Memleket Partililer ile birlikte Büyük Taarruz’un gerçekleştirildiği Dumlupınar’a giderek buradaki şehitliği ziyaret etti.
O anları resmi sosyal medya hesaplarından paylaşan İnce, “Bir çift mavi gözün ışığında Dumlupınar’dayız. Memleket Partili yol arkadaşlarımızla birlikte 30 Ağustos Zafer Bayramımızda, saygı ve minnetimizi sunmak üzere Dumlupınar Şehitliği’ni ziyaret ettik. Bir çift mavi gözün ışığı, ilelebet yolumuzu aydınlatmaya devam edecek” ifadelerini kullanarak Zafer Bayramı’nın 102. Yıldönümünü kutladı.