SİYASET

İnce; Unutma, Unutturma!

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda AK Parti’yi eleştiri bombardımanına tuttu.

Yalovalıların yakından tanıdığı Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, resmi sosyal medya hesabını en aktif siyasetçilerin başında geliyor. Gündem ile alakalı konular üzerine siyasi değerlendirmelerde bulunmaktan çekinmeyen İnce, Ak Parti dönemine dair eleştiriler getirmeyi de ihmal etmiyor. İnce son olarak “Unutma, Unutturma” başlığı altında iktidar partisine yüklendi.

“Ahlaksızlığın önü sistematik bir şekilde açıldı”

İnce paylaşımında, “Ülkenin kasıtlı ve sistematik bir şekilde Afganistan ve Suriye’den gelen göçmenlerle doldurulduğunu, Tarımın kasıtlı ve sistematik bir şekilde bitirildiğini, Adaletin kasıtlı ve sistematik bir şekilde zayıflatıldığını, Cumhuriyet değerlerinin kasıtlı ve sistematik bir şekilde altının oyulduğunu, Milli eğitimin kasıtlı ve sistematik bir şekilde bitirildiğini, Ekonominin kasıtlı ve sistematik bir şekilde çökertildiğini, Eşkiyaya kasıtlı ve sistematik bir şekilde yol verildiğini, Ahlaksızlığın kasıtlı ve sistematik bir şekilde önünün açıldığını” unutulmaması gerektiğini söyledi.  İnce paylaşımının devamında ise, “100 yıl önce Kemalistleri buldukları yerde kurşuna dizen İngiliz uşakları isim değiştirdi, kılık değiştirdi ama işgal niyetlerinden ve Türkleri bu topraklardan silme ideallerinden vazgeçmediler, Unutma, Unutturma!” ifadelerine yer verdi.