Yalova İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotim Ekip Görevlileri tarafından  uyuşturucu madde suçlarına karışan  şahısların tespiti ile yakalanmasına yönelik operasyonel çalışmalarımız aralıksız olarak devam ediyor.

29 Temmuz Pazartesi günü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotim Ekip Görevliler tarafından yapılan çalışmalar neticesinde çevre illerden temin ettikleri uyuşturucu maddeleri Yalova içerisinde torbacı tabir edilen şahıslara ulaştırılarak mahalle ve sokak düzeyinde uyuşturucu madde ticareti yapacakları değerlendirilen şüpheli araç kontrollü bir şekilde durduruldu.

Araç içerisinde bulunan şüphelilerin gerçekleştirilen kimlik tespitinde; O.S. G.K. Ş.S. ve Y.Y. isimli şüpheli şahısların olduğu belirlenerek; Toplam 4 şüpheli şahıs yakalanarak etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

 Ekip görevlileri tarafından yakalanarak gözaltına alınan şüphelilerin sevk ve idaresindeki araç Narkotik Maddeler Arama Köpeği Gölge eşliğinde yapılan aramalarında; Araç Ses Sistemleri içerisine özel olarak zulalanmış vaziyette;

2688 Adet Sentetik Ecza Grubu Hap,

Akmeşe’den Emniyet Müdürü’ne Hayırlı Olsun Ziyareti Akmeşe’den Emniyet Müdürü’ne Hayırlı Olsun Ziyareti

1.93 Gram Sentetik Kannabinoid Maddesi ele geçirildi.

 O.S. G.K. Ş.S. ve Y.Y. isimli şüpheli şahıslar; Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak Suçundan yürütülen soruşturma kapsamında haklarında yürütülmekte olan iş ve işlemlerinin tamamlanarak adli makamlara sevk edildi.

Konuya ilişkin gerçekleştirilen açıklamada, “Yalova İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde Toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması, çocuk ve gençliğin sağlıklı geleceğine dair uyuşturucu madde suçlarının önlenmesine yönelik mücadelemiz kararlılıkla sürdürülecektir” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Haber Bülten