SPOR

İkinci Tur Heyecanı Başladı

Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun 8.’sini düzenlediği Yürüyen Köşk Veteranlar Futbol Turnuvası’nda ikinci tur heyecanı başladı. Yalova Group sponsorluğunu üstlendiği futbol şöleni 8. Yürüyen Köşk Veteranlar Futbol Turnuvası’nda veteran futbolcuların performansları adeta gençlere taş çıkartıyor.

Son 6 takım arasına kalan takımlar 3’erli iki grupta mücadele ettikten sonra sıralamasına göre 15 Temmuz Pazartesi günü şampiyonluk maçına çıkacak. 8 Temmuzda başlayan ikinci tur müsabakaları ise 10 ve 12 Temmuzdaki maçların ardından sona erecek.

A Grubunun açılış maçında Akköyspor Master ile Çınarcıkspor Master kozlarını Amatör Saha-1’de paylaştı. İlimizin genç ve başarılı hakemlerinden Velat Evran’ın yönettiği karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle tamamlandı. Ev sahibi ekip ikinci yarının başında bulduğu gol sonrasında sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrılmayı başardı.

Amatör Saha-2’de İrfan Demir’in yönettiği maçta Yaşa FK Master ile Bir Etkinlik Organizasyon karşı karşıya geldi. Mücadelede gol perdesini erken açan konuk ekip rakibini 5-1 gibi farklı skorla devirdi.

Turnuvada bugün A Grubu’nda Akköyspor-City77 Master, Amatör Saha 2’de saat 20.30’da üç puan için yarışacak. B Grubu’nda da Yaşa FK-Ehlikeyf Master maçı, Amatör Saha 1’de oynanacak ve karşılaşma saat 20.30’da start alacak.