Çiftlikköy sınırları içinde ki hayvan besleme noktaları dikkat çekiyor. Yapılan peyzaj çalışması ve oturma yerlerinin temizliği, yazın serinlemek isteyen vatandaşların uğrak noktası. Yanından akan dere kurumuş olsa da yağışların gelmesiyle birlikte akmaya devam ediyor.  Konulan giysi kumbaraları, dönüştürücü otomatlarla hayvanlara mama otomatı, Çiftlikköy’de yolu buraya düşen vatandaşların onayını topluyor.

Örnek Park (1)

Deprem çantası, banklar, hayvan kulübeleri, maviye boyanmış çitler, biçilmiş otlar, büyümüş ağaçlar ve süs bitkileri ile şirinler köyünü andırıyor. Dere kenarında maviye boyanmış korkuluklar, asma mavi köprü göze güzel görünüyor.  Seçim döneminde, Adil Yele’nin Çiftlikköy'ü var sloganı bir vatandaş tarafından dile getirilmişti, Çiftlikköy sınırları içerisine girdiğinizde, Çevremizi temiz tutalım tabelaları ile bu sloganı yaşatmayı, Çiftlikköy yaşatmaya çalışıyor. Çevremizi temiz tutalım, tutmayanları uyaralım.

Hayvan dostu Çiftlikköy Yaşar Okuyan Parkında yaşayan sokak hayvanları için, kulübeler yapmış, belediyenin yaptığı çalışmalarının yanına artı bir duyarlılıkta eklemiş durumda. Yazın sıcakların artması ile birlikte su ihtiyacı olan sokak hayvanları buralardan kendilerini besleyip, huzur içinde bu parkta yaşayabiliyorlar.

Örnek Park (4)

Örnek Park (2)

YTSO’dan Kenan Engin’e Destek! YTSO’dan Kenan Engin’e Destek!

Deprem Can

Muhabir: Duygu Saral