Minik Kramponlar İsmet Kayer’i Yad Edecek Minik Kramponlar İsmet Kayer’i Yad Edecek

Yalova Satranç İl Temsilciliğinin 2024 yılı faaliyet programında yer alan “Gaziler Günü” satranç turnuvası büyük ilgi gördü. 90. Yıl Spor Salonunda gerçekleştirilen turnuvaya Yalova’nın yanı sıra Bursa, Sakarya, İstanbul, Düzce, Balıkesir, Ankara ve İzmir’den toplam 52 sporcu katılarak hamlelerini birincilik için yaptı. Bir gün süren turnuvada sporcular, A ve B’nin yanı sıra 12 Yaş kategorisinde ter döktü. 
Organizasyonun ardından 12 Yaş kategorisinde Taymin Uysal Özgür şampiyon olmayı başardı. Bu kategoride Deniz Ege Duran, Abdullah Emir Karafil ve Ali Emre Gölpınarlı iki, üç ve dördüncü sıraları aldı.
Yalova Satranc Gaziler Gun Turnuva (3)A Kategorisinde ise mutlu sona Arda Tuna Karacan uzandı. İkinciliği Hakan Bora Sarıoğlu, üçüncülüğü Ege Şahingör, dördüncülüğü de Muhammed Umud Sıtkı kazandı. B kategorisinde ise Engin Kaçar birinci olurken, Göktuğ Batur Kilim ikinci, Ali Altundemir üçüncü ve Ege Yamaç’ta dördüncü olarak turnuvayı tamamladı.
Satranç İl Temsilcisi Erkan Şat,” Gazilerimizin adına düzenlediğimiz turnuvamızı başarıyla tamamladık. İlimizin yanı sıra Bursa, Sakarya, İstanbul, Düzce, Balıkesir, Ankara ve İzmir’den gelen 52 sporcumuzu tebrik ediyorum. Dereceye giren sporcularımızı kutluyorum” diye konuştu.

Yalova Satranc Gaziler Gun Turnuva (2)

Kaynak: Haber Merkezi