İstanbul’da yaşayan ve İnstagram hesabında pratik yaşam ve temizlik hakkındaki içerikleriyle tanınan sosyal medya fenomeni Cem Özkök örnek bir davranışa imza attı.

Köy Okulları Yardım Projesi kapsamında Yalova’nın merkez köylerinden biri olan Kurtköy’e gelen Özkök, Kurtköy İlkokulu’nda Yeditepe Üniversitesi öğrencileriyle temizlik gerçekleştirdi. Temizlik sonunda öğrenciler ile bir araya gelen Özkök, hediyeler verdi.

yalova-kurtkoy-fenomen-cem-ozkok (8)“Mutlu ve gururluyum”

Sigara Bırakma Polikliniği Hizmete Devam Ediyor Sigara Bırakma Polikliniği Hizmete Devam Ediyor

Gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projesi hakkında İnstagram hesabından paylaşımda bulunan Özkök, “Yeditepe Üniversitesi öğrencilerinin başlattığı köy okulları projesine katkıda bulunmanın ve minikleri mutlu etmenin sevinci içerisindeyim. Miniklerin hediyelerini verirken yüzlerindeki o sevinci hiç unutamayacağım. Farkındalık amacıyla "foşur foşur temizlik" akımını başlattığım bu serüvende yolumun bir çocuğu mutlu etmeye kadar geleceğini tahmin edemezdim. Mutlu ve gururluyum... Toplumsal fayda, çevre temizliği bilincini ve hijyen farkındalığını artırma niyetiyle tüm şehirlerde temizlik hareketimizin artarak devam edeceğine niyet ediyorum ve buna tüm kalbimle inanıyorum. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim” ifadelerini kullanırken, Kurtköy Muhtarı Yüksel Tutuk ve Kurtköy halkına ilgilerinden dolayı teşekkür etti. yalova-kurtkoy-fenomen-cem-ozkok (7)yalova-kurtkoy-fenomen-cem-ozkok (5)

Kaynak: Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel