Kısa süre içerisinde ilçe halkının da sevgisini kazanan Başkan Fazlaca, “Biz büyük bir aileyiz. Ailem için de 7/24 görevimin başındayım” dedi.

“Derdimizde, Davamızda Altınova’dır”

Altınova’yı daha yaşanılabilir bir hale getireceklerini, ilçe genelinde çalışmaların aralıksız devam ettiğini ve kısa süre sonra seçim vaatlerine bir bir başlayarak gerçekleştireceklerini ifade eden Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, “İlçe genelimizde rutin işlerimiz devam ediyor. Biz, ilçemizin geleceği olan gençlerimize daha yaşanılabilir bir Altınova bırakacağız. Seçim sürecinde vermiş olduğum tüm sözleri yerine getireceğim. Bizim derdimiz de davamızda Altınova’dır” diye konuştu.

Yalova Altinova Belediye Baskan Yasemin Fazlaca Calisma (1)“Araç Filomuzu Genişleteceğiz”

100 günlük süreç içerisinde Altınova halkının hizmetinde kullanılmak üzere tam donanımlı ambulansın kazandırıldığını, belediye araç filosunun genişleteceğini de paylaşan Fazlaca, “Göreve gelir gelmez yaz şenliği etkinliğimiz ile başladık. Etkinliklerimize ara vermeden devam edeceğiz. Gene bunun yanı sıra Yalova genelinde bir ilke imza atarak tam donanımlı ambulansımızı Altınova halkının hizmetine soktuk. Biz daha yeni başladık. Belediyemizin araç parkurunu genişleteceğiz” şeklinde konuştu.

“Alt Geçit Yenileme Çalışmasında Sona Gelindi”

Subaşı Belediyesi Otobüs Saatlerini Güncelledi Subaşı Belediyesi Otobüs Saatlerini Güncelledi

Hürriyet ve Cumhuriyet mahallelerini birbirine bağlayan alt geçit yenileme çalışmalarında da sona geldiklerini belirten Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, “İlçemizin en önemli lokasyonu olan alt geçit yenileme çalışmamızda sona geldik. Son rötuşlarla birlikte daha modern ve güvenliği yüksek bir alt geçide sahip olacağız. İlçemize şimdiden hayırlı olsun” dedi.

“Alınacak Kararları İlçe Halkımızla İstişare Ederek Gerçekleştireceğiz”

İlçede esnaf kahvaltısı, mahalle toplantılarına da aralıksız devam edeceğini belirten Başkan Fazlaca, “Biz Altınova olarak büyük bir aileyiz. Ailemizin geleceği içinde 7/24 görevimizin başındayız.  Esnaflarımızla ve köy halkımızla bir araya geldik, gelmeye devam edeceğiz. Yakın zamanda da mahalle toplantılarımıza başlayacak, ailemizle birlikte Altınova’mız için fikir alışverişinde bulunacağız. Altınova halkımızla sohbet etmek, fikir alışverişinde bulunmaktan keyif alıyorum” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi